Demoll Hybrid

Ärre herre e party?

Glöm rara harmonier och mysig stämsång.
För ultimat feststämning krävs variation. Därför sammansattes två frontsångare med extremt olika bakgrunder. Emilie, som föredrar fuldans framför findans, tar tag i dängorna du älskar att sjunga med i efter 4 öl (Creedence, Jerry Williams, Status Quo, Madonna, Roxette...), medan Jonas, som innehar en av norrlands vassaste hårdrockspipor, drar av klassiker från bl.a. AC/DC, Kiss och Bon Jovi.

Demoll Hybrid är ett akustiskt partyband, och vi har fortfarande aldrig avslutat en kväll utan ett hoppande och skrålande publikhav.
Boka Hybrid till festen så tar du ingen chansning.

Går med fördel att kombinera med något av våra Music Quiz.

Delar ur repertoaren:
GES - En jävel på kärlek
Anita Lindblom - Sånt är livet
Proclaimers - 500 miles
Offspring - Self Esteem
Creedence - Cotton Fields
Magnus Uggla - Kung i baren
Lasse Berghagen - En kväll i juni
Sarek - Genom eld och vatten
John Denver - Country Roads
Elvis - That's Alright Mama
AC/DC - Shook Me All Night Long
Meredith Brooks - Bitch
Kiss - Lick It Up
Ronny & Ragge - Snälla rara söta Anna
Björn Rosenström - Sockiplast
Bryan Adams - Summer of 69
Roger Pontare - När vindarna viskar mitt namn

Emilie Conradzon - Sång
Emilie är i grund och botten utbildad musikalartist och har arbetat som sångerska inom show och musikal i Sverige, Tyskland, Spanien, Grekland och ombord på kryssningsfartyg runt om i världen.

Jonas Lindgren - Sång/Gitarr
-Norsjös svar på Rob Halford flyttade för ca 15 år sedan till Umeå och blev frontfigur i hårdrocksbandet Crave. Med spandex-brallor, nitar och läder levererade de högklassig hårdrock och hård rock runt om på Norrlands krogar och skidorter. I Demoll Hybrid agerar Jonas kompgitarrist och sångare. Den som falcett-skriker högre än den här inlands-pöjken bjuder vi på öl!

Johan Andersson - Gitarr
-Johan kommer ursprungligen från Övertorneå och har skönast dialekt av oss alla. Som 6-åring började han spela trummor och har bland annat agerat förband till E-type och Melody Club/Timo Räisänen. Han har varvat med att fingra på pukskinnen och bada bastu, helst en het sådan. Nu för tiden bändas det även strängar men trumtänket sitter kvar!

Tillbaka