deSHOW - Krogshow

deSHOW innehåller det mesta av det bästa.
Våra showartister framför fartfyllda hits från bl.a. Magnus Uggla, Björn Skifs, ABBA, Beatles, Lena PH, AC/DC, Bon Jovi och Iron Maiden. Showen håller ett högt tempo och innehåller låtar som alla känner till och kan sjunga med i!
En ordentligt medryckande krogshow helt enkelt!

deSHOW passar både till firmafesten, bröllopet och födelsedagsfesten.
Du ordnar lokalen, vi ordnar resten.

Nils Lundqvist - Showartist
-Skelleftepöjken Nils utbildade sig 2008 till musikalartist, och blev med sin teatraliska ådra snabbt värvad som skådespelare till idylliska Astrid Lindgrens Värld. Numera är han anställd vid Västerbottensteatern, och i deSHOW drar Nils på smilbanden när det är dags för Lasse Berghagen och Beatles.

 

Jonas Lindgren - Showartist
-Norsjös svar på Rob Halford flyttade för ca 15 år sedan till Umeå och blev frontfigur i hårdrocksbandet Crave. Med spandex-brallor, nitar och läder levererade de högklassig hårdrock och hård rock runt om på Norrlands krogar och skidorter. I deSHOW njuter vi av att få höra Jonas briljera i låtar som "Run To The Hills" och "Highway To Hell".

 

Emilie Conradzon - Showartist
-Emilie är utbildad musikalartist och har i nära 10 år arbetat som showartist och Entertainment Manager i Sverige, Tyskland, Spanien, Grekland och ombord på kryssningsfartyg runt om i världen. I deSHOW är det Emilie som håller i taktpinnen när det vankas schlager!

 

Nameless Guitarist
-Började spela på navelsträngen när hen föddes, och spelade "Stairway To Heaven" på elgura före 2 års ålder. Resten är rockhistoria.