Julshow

Julen 2015 bjuder Demoll Christmas in till festligheter utöver det vanliga i Stockholm! Traditionella julsånger i akustisk tappning varvas med rock'n'roll, schlager, allsång och rockshow. Medan julmaten intas levererar trion underhållning med högt tempo och igenkänningsfaktor! Värm upp stämbanden och förbered er på en intim kväll med allsång, snapsvisor, bra musik och skön stämning!

Demoll Christmas står i år för julbords-underhållningen på O'Learys Tolv Event Center i Stockholm under 25-27/11 samt 2-4/12. Klicka här för att boka bord!

Vid frågor eller bokningsförfrågningar, vänligen använd kontaktformuläret.

Johanna Lewin - Sång
-Gävle-tösen Johanna har tidigare bl.a arbetat som showartist på dinnershowen Garbos Unforgettable på Gran Canaria. Numera bor hon i Stockholm och turnerar som frontsångerska i Mannerz, som levererar allt från dansband till rock, men i jul är det alltså dags att hoppa upp i show-sadeln igen! När hon inte sjunger jobbar hon i sportbutik och all övrig tid går åt till att tygla hennes galna katter (framtida crazy cat lady...?). Se Johannas showreel här!

Micke Helgesson - Sång, Gitarr
-Stockholmsgrabben Micke har studerat vid Stockholms musikkonservatorium och har lång erfarenhet som showartist, bl.a. för 2Entertain och Artistkontoret. I "Demoll Christmas" kommer vi även få höra honom lira gura! Utöver musiken gillar Micke träning av alla de slag, och är just nu inne på sin andra svenska klassiker! Se Micke väcka nytt liv i en gammal pojkbandsdänga här!

Emilie Conradzon - Sång, Konstnärlig ledare
-Övre Norrlands representant Emilie är utbildad musikalartist och har sedan 2008 arbetat som sångerska inom show och musikal i Sverige, Tyskland, Spanien, Grekland och ombord på kryssningsfartyg runt om i världen. Hon är totalt schizofren i sin musiksmak, och tar sig gärna an allt ifrån Katie Melua till The Offspring och tysk schlager.
Mer info på www.emilieconradzon.com