Musik förhöjer känslan och sätter en personlig prägel på Er stora dag. Genom att välja vår helhetslösning med solist till vigseln och DJ eller livemusik till kvällens festligheter lägger ni bröllopsdagens musikaliska inslag i trygga händer. Vi står för komplett ljudrigg, ljusrigg, mikrofon för tal samt bakgrundsmusik under middagen om så önskas. Kontakta oss så skräddarsyr vi det musikaliska till Er stora dag!


OMDÖMEN:

Emilie är en otroligt professionell sångerska med den vackraste rösten. Det var så otroligt vackert och rörande när hon sjöng i kyrkan. Vi kunde inte ha valt någon bättre! Jag rekommenderar henne gärna till alla jag känner.
— Therese Jacobsson
Jag kan varmt rekommendera Emilie som solist till er vigsel. Hon har en fantastisk sångröst och gjorde ett proffsigt framträdande på vår vigsel. Vi och gästerna är jättenöjda med Emilies sång.
— Evelina Berglund
Helt fantastiska! Vi bokade Emilie och hennes band till vårt bröllop förra sommaren, vi fick både sång i kyrkan och även till festen på kvällen, kan sjunga allt mellan himmel och jord! Rekommenderar Demoll starkt!
— Jim
Med en underbar röst förgyllde Emilie vår vigsel till något alldeles extra. Inte ett öga torrt hos någon gäst och detta var tack vare Emilies fantastiska röst. Vi är så tacksamma att just Emilie var solist på vår vigsel och vi rekommenderar henne till ALLA.
— Miranda & Kim
DeMoll_0286 (kopia).jpg

Vigselsolist

Boka Emilie Conradzon som solist till Er vigsel. Ni väljer själva hur många sånger Ni vill ska framföras under akten, men vanligtvis brukar det handla om 2-3 sånger. Kanske Ni redan valt sånger? Här kommer annars några förslag:

Cecilia Vennersten - Det vackraste
Bill Withers - Lean On Me
Fred Åkerström - Jag ger dig min morgon
Sonja Aldén - Du är allt
Molly Sandén - Så vill stjärnorna
Molly Sandén - Det finaste någon kan få
Molly Sandén - Till mitt sista andetag
Ellie Goulding - How Long Will I Love You
Ted Gärdestad - För kärlekens skull
Ulf Lundell - Kärleken förde oss samman
Björn Afzelius - Sång till friheten
John Legend - All of Me
Sarah Dawn Finer - Kärleksvisan
Chantal Kreviazuk - Feels Like Home
Ainbusk Singers - Älska mig
Marie Fredriksson - Ännu doftar kärlek
Edith Piaf - La Vie En Rose
Cajsa Stina Åkerström - Av längtan till dig
Elton John - Can You Feel The Love Tonight