Be brave-2.png

Sånglektioner mitt i centrala Umeå

Många studier visar på att sång påverkar oss positivt. Att sjunga sägs frigöra dopamin, öka immunförsvaret och ska till och med kunna lindra oro, stress och ångest. Ändå kan det kännas oerhört läskigt att ta ton. Särskilt inför andra.

Önskar du också att du vågade sjunga på vännernas bröllop, eller vågade dig upp på karaoke-kvällarna?

Kanske drömmer du om en karriär inom musiken och vill ha coachning inför din kommande audition?

Sjunger du i ett band och vill utveckla ditt sceniska uttryck?

Dessa lektioner passar både dig som aldrig tidigare sjungit inför en publik och dig som vill ta ditt artisteri till nästa nivå.

Vi fokuserar mycket på uttryck och känsla i framförandet av en sång. Målet är ett avslappnat och trovärdigt scenspråk samt ett ökat självförtroende på scenen. Önskar du istället gå in på djupet inom sångteknik rekommenderas sångpedagog.


Omdömen från sångelever:

Emilie fick mig att ändra inställning från att sjunga skulle vara något otroligt läskigt och obehagligt och fick mig att tänka att det är riktigt roligt att sjunga! Jag sjunger med mina kompisar nu, bara tanken att göra det förut var alldeles för läskig!
— Elin
Sjunga i bilen, eller i duschen, det kan vi alla! Men att ta steget till att våga sjunga framför en annan människa och så småningom en publik... ”Det är bara en dröm”. Allt började med ett nyfiket Mail och sedan var bollen helt plötsligt i rullning. Tack vare denna fantastiskt pedagogiska glädjespridaren, så är jag nu inbokad som solist på mina två första bröllop. Nu är jag mest irriterad på mig själv för att jag inte gjort det här tidigare! Emilie har fått mig att våga tro på min egen röst och lita på min förmåga, vilket jag är evigt tacksam för! Och jag kommer definitivt att fortsätta med mina sånglektioner i höst! Så, gör bara som jag - skicka ett Mail. Det är inte svårare än så!
— Marcus
shadeswarmgreyroll.jpg

Prova-på-lektion för 1 person

Boka en prova-på-lektion på 40 minuter för att ta reda på ifall detta är något för dig!

Pris: 385:-

Väljer du därefter att fortsätta betalar du 2995:- för 8 lektioner á 40 min.

shadeswarmgreyroll.jpg

Prova-på-lektion för 2 personer

Delad glädje är dubbel glädje! Boka en prova-på-lektion på 40 minuter tillsammans med en vän!

Pris: 550:-

Väljer ni därefter att fortsätta tillsammans betalar ni 4400:- för 8 lektioner á 40 min.

DeMoll_0287%2B%2528kopia%2529.jpg

Jag har också varit osäker!

Kanske tänker du precis som jag gjorde innan jag började ta sånglektioner: “Antingen så kan man sjunga eller så inte”.

Jag kunde inte haft mer fel! Redan under min första lektion fick jag en ordentlig aha-upplevelse och blev sedan fast besluten om att utveckla min röst så mycket som det bara var möjligt.

2008 examinerades jag som musikalartist vid Musikalakademien, och arbetade sedan flera år som sångerska på scener runt omkring i hela Europa.

Sedan 2014 har jag coachat såväl vana som ovana sångare här i Umeå till att få ett starkare självförtroende på scenen.

För mig är uttryck och scenspråk en väldigt central del av sången. Mitt mål är att du ska njuta av den fantastiska känslan av att få förmedla sång! Kontakta mig så berättar jag mer! Ser fram emot vårt första möte!

Med vänlig hälsning, Emilie Conradzon - Coach