SJUNGANDE DJ

DJ OCH ARTIST I ETT

iStock-486420378.jpg

Boka en sjungande DJ till festen! Förutom att spela floorfillers i en extremt skön blandning framför kvällens DJ själv en hel del partyklassiker och uppmanar till allsång! Under kvällen levereras bl.a. pop, rock, schlager, house, dancehall, hip hop, RnB, och eurodisco. Det bästa från alla genrer helt enkelt! Önskas specifikt tema ber vi Er meddela oss om detta på förhand.

Vi har möjlighet att stå för komplett teknisk utrustning anpassad efter Er tilltänkta lokal, oavsett storlek.

dark-1850120__340.jpg

“Som DJ är alltid mitt mål att bjuda på den musik du älskar att dansa till och blanda den med musiken du glömt att du älskar att dansa till! Musikblandningen är flexibel och skräddarsys alltid utifrån den stämning du som arrangör önskar skapa. Jag tar precis så stor plats ni vill och bjuder under kvällens gång mer än gärna på en hel del sångliga framträdanden. Spelar allt från Vigiland till Rednex, och föredrar helt klart fuldans framför findans! Jag samarbetar även med Weej Eventbyrå i Umeå. Kontakta mig så berättar jag mer!”

Emilie Conradzon

DeMoll_0288 (kopia).jpg

OMDÖMEN:

Emilie både sjöng på vårt bröllop och var DJ på kvällen. Hon är otroligt professionell och serviceminded med den vackraste rösten. Solosången på bröllopet var fantastiskt stämningsfull och rörande. Sen ändrade hon inriktning till att skapa det bästa dansgolvet och lyssnade in publikens musiksmak vilket gjorde att alla dansade hela natten lång. Jag skulle rekommendera henne till alla jag känner ❤️
— Therese Jacobsson
Fantastisk sångröst. Jättebra med sjungande DJ. Ville inte lämna dansgolvet. Tillmötesgående mot kundens önskemål, samtidigt som Emilie har bra egna idéer. Både jag och gästerna är jättenöjd med helhetslösningen till vår bröllopsdag med solosång i kyrkan, mingelspelning och sjungande DJ på festen. En fantastisk dag, tack vare Emilies medverkan. Ett minne för livet!
— Evelina Berglund
Tillmötesgående och hjälpsam! Otrolig energi på scen och kan verkligen peppa igång folk. Fantastiskt trevlig!
— Sandra Olofsson - Marketing Assistant, Avion Shopping
Vi skulle definitivt rekommendera Emilie till andra som söker en DJ. Hon är riktigt tillmötesgående och flexibel. Vi blev försenad med bröllopsmiddagen i nästan två timmar men det var inga problem. Hon körde igång och spelade den utlovade tiden utan krångel. Emilie var otroligt lyhörd och fick till den bästa blandningen av låtar. Att hon dessutom sjöng själv och var aktiv ute på dansgolvet gjorde festen till en succé. Flera av gästerna uttryckte att de aldrig sett något liknande förrut. Du gjorde vår kväll till den bästa festen någonsin!
— Johan Alm
Fantastisk DJ med stor flexibilitet och bra känsla för vad som funkade för vårt gäng trots att önskemålen på låtar var många och väldigt varierande sydde hon ihop ett härligt dansgolv hela kvällen. När hon dessutom kastar sig ut och drar en livesång så bara älskar man ju henne:)
— Anna Nordström